Home    Intranet    Contact

Schenkhof-Veilinghof

Bij het Anker hoort een complex van 20 aanleunwoningen met de naam 'de Schenkhof'. Bewoners van dit complex, dat onder andere bereikbaar is via het verzorgingshuis, zijn voor alle activiteiten welkom in het Anker. Daarnaast geeft het Anker thuiszorg aan die bewoners in de Schenkhof, die dat nodig hebben.Als u in aanmerking wilt komen voor een aanleunwoning of meer informatie wilt over de inschrijving als woningzoekende, kunt u contact opnemen met de receptioniste van het Anker. Gezien de grote vraag naar woningen moet u rekening houden met een lange wachtlijst. 
 
In 2014 is een nieuw seniorencomplex “de Veilinghof” geopend schuin tegenover het Anker. Als u daarvoor interesse heeft, kunt u dat bij de receptie van het Anker aangeven. De Veilinghof is geen eigendom van het Anker, maar is in nauw overleg met Habion inhoud gegeven.
 
Extramurale verzorgingshuiszorg
De aanleunwoningen van het complex ‘De Schenkhof’ zijn verbonden met Zorgcentrum het Anker. De aanleunwoning huurt u zelf, en u kunt daarvoor huursubsidie aanvragen. U woont er geheel zelfstandig. Als u echter zorg nodig heeft, kunnen verzorgenden van het Anker gemakkelijk bij u langs komen om u te helpen met wassen, medicijn-inname, aankleden, steunkousen aantrekken etc. (uw ‘persoonlijke verzorging’). Deze diensten worden ook geleverd in de Veilinghof.
 
Wanneer u in aanmerking wilt komen voor een woning in De Schenkhof of de Veilinghof kunt u zich hiervoor aanmelden bij de receptie van het Anker.
 

Onze diensten:


Klachten: